Waar en hoe zijn wij te bereiken
Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd per e-mail contact opnemen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Voor het maken van afspraken kunt u hier ook van gebruik maken of telefonisch contact opnemen

E-mail: info@pmgruber.nl
Telefoonnummer: 06-154 92 947

Als we de telefoon niet meteen kunnen beantwoorden, wordt de voicemail ingeschakeld. Spreek uw telefoonnummer en boodschap in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Postadres
Praktijk voor Manuele Geneeskunde
Pieter Ruber
Kuppelkovenderstraat 65
6127 CR Grevenbicht

Nieuw Praktijkadres per 1.1.2017
Mauritslaan 49
Begane Grond, Kamer 7.0.28
6129 EL Urmond

De praktijk is centraal gelegen aan de A2 afslag Urmond-Sittard/Van Der Valk Hotel Stein-Urmond.

De praktijk ligt in het gebouw van Business Center van der Valk. Het witte gebouw ligt direct achter het Van Der Valk Hotel Stein-Urmond. Als u bij de stoplichten voor het Van Der Valk Hotel, vanaf de A2 rechtsaf en vanuit Stein linksaf slaat, is het de eerste weg rechts richting de parkeerplaatsen van het Van der Valk Hotel. Volg hier de bruine borden in de richting van het Business Center van der Valk. Na ca. 200 m gaat u linksaf door de slagboom. Direct na de slagboom rechts is een ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Voor het gebouw zijn ook nog enkele parkeerplaatsen aanwezig. Na binnenkomst in de hal gaat u meteen links, waar een wachtruimte is. U hoeft niet het atrium in te lopen. U kunt wachten in de wachtruimte totdat u wordt opgehaald.

Cheiron Medisch Centrum Waalre
Pieter Ruber is ook werkzaam in het Cheiron Medisch Centrum in Waalre/Eindhoven samen met 3 andere collega-artsen, fysiotherapeuten, mensendieck/cesartherapeut en podotherapeut.
Voor het maken van afspraak in Waalre kunt u contact opnemen met

Cheiron Medisch Centrum Waalre
Frederik Hendrikstraat 1
5583 CL Waalre
Telefoonnummer: 040-2230290
www.cheironmc.nl

 

© 2021 PMG Ruber
Back to top