Waar en hoe zijn wij te bereiken
Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd per e-mail contact opnemen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Voor het maken van afspraken kunt u hier ook van gebruik maken of telefonisch contact opnemen

Praktijkadres locatie Urmond
Mauritslaan 49
Begane Grond, Kamer 7.0.28
6129 EL Urmond
E-mail: info@pmgruber.nl
Telefoonnummer: 06-154 92 947

Als we de telefoon niet meteen kunnen beantwoorden, wordt de voicemail ingeschakeld. Spreek uw telefoonnummer en boodschap in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De praktijk is centraal gelegen aan de A2 afslag Urmond-Sittard/Van Der Valk Hotel Stein-Urmond.

De praktijk ligt in het gebouw van Business Center van der Valk. Het witte gebouw ligt direct achter het Van Der Valk Hotel Stein-Urmond. Als u bij de rotonde voor het Van Der Valk Hotel vanaf de A2 rechtsaf en vanuit Stein linksaf slaat, is het de eerste weg rechts richting de parkeerplaatsen van het Van der Valk Hotel. Na ca. 100 m gaat u linksaf door de slagboom en volg de bewegwijzering. Direct na de slagboom is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. U kunt met uw inrijkaartje 3 uur gratis parkeren en met ditzelfde uitrijkaartje weer van de parkeerplaats afrijden. Na binnenkomst in de hal gaat u meteen links, waar een wachtruimte is. U hoeft niet het atrium in te lopen. U kunt wachten in de wachtruimte totdat u wordt opgehaald.

Postadres
Praktijk voor Manuele Geneeskunde
Pieter Ruber
Kuppelkovenderstraat 65
6127 CR Grevenbicht

De BeweegXperts
Pieter Ruber zal per 1 januari 2024 deelnemen aan de BeweegXperts.KLIK HIER

Na het sluiten van het Cheiron Medisch Centrum gaat de zorg door samen met 4 andere collega’s binnen een nieuwe praktijk op een andere locatie in Waalre-Dorp.

Voor het maken van afspraak in Waalre kunt u contact opnemen met

Contactgegevens beweegXperts:
De Neerheide 12C
5581 TP Waalre
Telefoon: 040-7821272
Website:www.beweegxperts.nl
Email: info@beweegxperts.nl

“>

 

© 2024 PMG Ruber
Back to top