Wie is de Musculoskeletaal Arts ?
In 1993 studeerde Pieter Ruber af als arts aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit te Maastricht. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in diverse ziekenhuizen en zijn specialisatie tot bedrijfsarts, startte hij in 2005 met de 3-jarige opleiding tot Arts Manuele Geneeskunde van de leergangen SMG Eindhoven.

Na zijn afstuderen in 2008 volgde hij diverse nascholingen o.a. op het gebied van musculosceletale echografie, neuraaltherapie, de Marsman methode en Dynamic Neuromuscular Stabilisation. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, musici en dansers. Ook Sportgeneeskunde en Arbeidsgeneeskunde hoort tot zijn vaste aandachtsgebieden.

Naast zijn werk in de Praktijk Manuele Geneeskunde Ruber in Urmond  is Pieter Ruber enkele dagen per week ook als arts Musculoskeletale Geneeskunde (arts MSK) werkzaam in Cheiron Medisch Centrum in Waalre/Eindhoven .

Pieter Ruber is lid van de NVAMG en geregistreerd bij de RAMG. Hij is BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code van de zorgverzekeraars. Meer informatie op https://www.agbcode.nl/Webzoeker/Details/1308846 .

nvamg

 

foto

© 2019 PMG Ruber
Back to top